Ga naar: navigatie, zoeken

Studiewiki:Bijdragen aan Studiewiki

(Doorverwezen vanaf Studiewiki:Bijdragen)

Bijdragen aan Studiewiki

Werk mee!

Studiewiki kan door iedereen bewerkt worden. Wil je dus graag iets schrijven over jouw studie, onderwijsinstelling, studentenvereniging of verwante studentenzaken (Wat is de beste fietsenmaker voor studenten?), dan ben je van harte uitgenodigd dat te doen. Je kunt dit doen door boven in het menu op Bewerken te klikken, en gelijk je wijzigingen door te geven. Voor het opslaan wordt gevraagd om een reden op te geven. Dit is handig om het overzicht te houden. Maak je vaker wijzigingen? Dan is het een goed idee om ook een account te maken. Mensen kunnen zo met je communiceren, en je wijzigingen komen -indien gewenst- op jouw naam te staan.

Wat is een wiki?

Een wiki (afkorting van wiki wiki, wat het Hawaïaanse meervoud is van 'snel, vlug, beweeglijk'), is een website waar veel mensen makkelijk mee kan werken door snel teksten te schrijven en hyperlinks daartussen aan te leggen. Het bekendste voorbeeld is Wikipedia.[1] Studiewiki'is in 2014 gelanceerd om ruimte te bieden voor (in eerste instantie) studenten, scholieren en alumni om te schrijven over hun ervaring en kennis met betrekking tot studies, studeren aan universiteiten in Nederland.

Referenties

  1. Wiki. (2014, maart 25). Wikipedia, de vrije encyclopedie. Opgehaald 16:58, maart 25, 2014 van //nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Wiki&oldid=40874183.